De ce să externalizezi serviciul de email în Cloud?Ești indecis pe care din cele două platforme să o alegi? În timp ce Google s-a dezvoltat exclusiv online de-a lungul timpului, pachetul Office a fost utilizat strict pentru partea sa de software, programe ca Word, Excel sau PowerPoint fiind punctele sale de referință. La momentul actual, cele două platforme oferă servicii și funcționalități similare. Vom încerca în cele ce urmează să te îndrumăm să alegi pachetele ce se potrivesc cel mai bine companiei tale: G Suite (Basic și Business) și Office 365 (Business Essentials, Business Standard și Business Premium), în funcție de nevoile și stilul de muncă preferat.

Alege să externalizezi soluția de email către Google sau Microsoft. Atât G Suite cât și Office 365 sunt aplicații construite în jurul soluției de email, toate aplicațiile conexe fiind gândite să se integreze cu email-ul.

mai multe informații →

Funcționalitățile sunt similare între cele două aplicații de calendar. Singura funcționalitate pe care o are Calendarul Office 365 în detrimentul Calendarului G Suite este aceea că utilizând Microsoft Outlook, poți delega task-uri către colegi, iar în calendar se va crea un eveniment/reminder ca și termen limită de implementare a respectivului task.

mai multe informații →

Hangouts de la G Suite se folosește în browser, nu ai nevoie să instalezi nimic altceva, fiind foarte bine integrat cu celelalte aplicații din platformă. Lucru care nu poate spus și în cazul Skype, acesta nefiind înglobat în totalitate cu celelalte aplicații oferite de Office 365.

mai multe informații →

Pachetele Office 365 oferă versiunile pentru desktop și web ale aplicațiilor Office, mai puțin Business Essentials care îți oferă licență doar pentru versiunile online (în browser) ale acestor aplicații. Aplicațiile Google au fost gândite să funcționeaze intuitiv în browser web, fără a fi nevoie de instalarea unor aplicații dedicate, cu accent pus pe colaborarea în  Cloud.

mai multe informații →

În timp ce la G Suite ai spațiu nelimitat de stocare în Drive, Microsoft oferă un maximum de 1TB. Amândouă au totuși aplicațiile care se instalează pe PC și sincronizează datele automat în Cloud. Accesul în browser la documente se poate realiza de pe ambele platforme.

mai multe informații →

Pentru început, este important de menționat că ambele platforme permit controlul informațiilor aflate pe dispozitiv. Nu există costuri suplimentare, odată ce veți avea unul din pachete achiziționate.

mai multe informații →

Conturile de administrator atât din G Suite, cât și din Office 365, îți dau dreptul de a adăuga sau edita drepturile de acces ale utilizatorilor. De asemenea, poți migra date între aceștia.

mai multe informații →

Suntem reseller autorizat

Good Afternoon este reseller autorizat în România al suitei de aplicații G Suite by Google Cloud și al Office 365 by Microsoft

Personalizează-ți oferta!

Alege pachetul și numărul de angajați și primește o estimare personalizată a costurilor

Contactează-ne pentru mai multe informații

Nume*

Email*

Telefon*

Website

Mesaj