Soluții pentru colaborare

Pachetele Office 365 oferă versiunile pentru desktop și web ale aplicațiilor Office, mai puțin Business Essentials care îți oferă licență doar pentru versiunile online (în browser) ale acestor aplicații. Aplicațiile Google au fost gândite să funcționeaze intuitiv în browser web, fără a fi nevoie de instalarea unor aplicații dedicate, cu accent pus pe colaborarea în  Cloud.

Dacă dorești să implementezi una din aceste soluții în cadrul companiei tale, sau dacă dorești mai multe informații, nu ezita să ne contactezi

Telefonic la 021.211.00.65

sau

Nume*

Email*

Telefon*

Website

Mesaj

Alte soluții

Alege să externalizezi soluția de email către Google sau Microsoft. Atât G Suite cât și Office 365 sunt aplicații construite în jurul soluției de email, toate aplicațiile conexe fiind gândite să se integreze cu email-ul.

mai multe informații →

Funcționalitățile sunt similare între cele două aplicații de calendar. Singura funcționalitate pe care o are Calendarul Office 365 în detrimentul Calendarului G Suite este aceea că utilizând Microsoft Outlook, poți delega task-uri către colegi, iar în calendar se va crea un eveniment/reminder ca și termen limită de implementare a respectivului task.

mai multe informații →

Hangouts de la G Suite se folosește în browser, nu ai nevoie să instalezi nimic altceva, fiind foarte bine integrat cu celelalte aplicații din platformă. Lucru care nu poate spus și în cazul Skype, acesta nefiind înglobat în totalitate cu celelalte aplicații oferite de Office 365.

mai multe informații →

În timp ce la G Suite ai spațiu nelimitat de stocare în Drive, Microsoft oferă un maximum de 1TB. Amândouă au totuși aplicațiile care se instalează pe PC și sincronizează datele automat în Cloud. Accesul în browser la documente se poate realiza de pe ambele platforme.

mai multe informații →

Pentru început, este important de menționat că ambele platforme permit controlul informațiilor aflate pe dispozitiv. Nu există costuri suplimentare, odată ce veți avea unul din pachete achiziționate.

mai multe informații →

Conturile de administrator atât din G Suite, cât și din Office 365, îți dau dreptul de a adăuga sau edita drepturile de acces ale utilizatorilor. De asemenea, poți migra date între aceștia.

mai multe informații →