Soluții pentru Email

Tu ce așteptări ai de la adresa ta de e-mail?  Să aibă un spațiu de stocare generos, design atractiv și să fie ușor de personalizat? Atât Gmail, cât și Outlook Online au interfețe îngrijite, doar că primul dintre ele îți permite să pui și etichete mesajelor tale, detaliu ce urmărește organizarea e-mailurilor tale, iar celălalt merge pe varianta clasică de structurare a mesajelor, prin foldere.

Dacă vorbim despre spațiu, G Suite oferă 30GB (incluzând aici Gmail și Drive) pentru pachetul Basic, nelimitat în pachetul Business (sau 1TB pentru mai puțin de 5 utilizatori), iar pachetele Microsoft includ 50GB pentru căsuța de mesaje și până 1TB pentru stocare.

Criterii bune de luat în considerare în decizia ta ar fi de câți utilizatori va beneficia platforma în care vei lucra sau dacă obișnuiți să trimiteți sau stocați fișiere mari.

Servicii relevante

Email Office 365
Serviciu de la Office 365

Soluția de Email Office 365 are grija ca e-mailul tău să fie sincronizat pe toate dispozitivele, indiferent dacă ești la PC sau pe mobil. Doar folosindu-vă de propriul nume de domeniu și întreaga infrastructură Microsoft.

mai mult...
G Suite Email
Serviciu de la G Suite

Beneficiezi de întreaga listă de funcționalități ale Gmail, ai spațiu pentru stocare de 30 GB, poți pune filtre și etichete, îl poți folosi de pe orice dispozitiv, mobil sau desktop, are funcție de offline, toate acestea cu @adresadomeniuluitau.ro.

mai mult...

Dacă dorești să implementezi una din aceste soluții în cadrul companiei tale, sau dacă dorești mai multe informații, nu ezita să ne contactezi

Telefonic la 021.211.00.65

sau

Nume*

Email*

Telefon*

Website

Mesaj

Alte soluții

Funcționalitățile sunt similare între cele două aplicații de calendar. Singura funcționalitate pe care o are Calendarul Office 365 în detrimentul Calendarului G Suite este aceea că utilizând Microsoft Outlook, poți delega task-uri către colegi, iar în calendar se va crea un eveniment/reminder ca și termen limită de implementare a respectivului task.

mai multe informații →

Hangouts de la G Suite se folosește în browser, nu ai nevoie să instalezi nimic altceva, fiind foarte bine integrat cu celelalte aplicații din platformă. Lucru care nu poate spus și în cazul Skype, acesta nefiind înglobat în totalitate cu celelalte aplicații oferite de Office 365.

mai multe informații →

Pachetele Office 365 oferă versiunile pentru desktop și web ale aplicațiilor Office, mai puțin Business Essentials care îți oferă licență doar pentru versiunile online (în browser) ale acestor aplicații. Aplicațiile Google au fost gândite să funcționeaze intuitiv în browser web, fără a fi nevoie de instalarea unor aplicații dedicate, cu accent pus pe colaborarea în  Cloud.

mai multe informații →

În timp ce la G Suite ai spațiu nelimitat de stocare în Drive, Microsoft oferă un maximum de 1TB. Amândouă au totuși aplicațiile care se instalează pe PC și sincronizează datele automat în Cloud. Accesul în browser la documente se poate realiza de pe ambele platforme.

mai multe informații →

Pentru început, este important de menționat că ambele platforme permit controlul informațiilor aflate pe dispozitiv. Nu există costuri suplimentare, odată ce veți avea unul din pachete achiziționate.

mai multe informații →

Conturile de administrator atât din G Suite, cât și din Office 365, îți dau dreptul de a adăuga sau edita drepturile de acces ale utilizatorilor. De asemenea, poți migra date între aceștia.

mai multe informații →