Soluții pentru Acces la date

În timp ce la G Suite ai spațiu nelimitat de stocare în Google Drive, Microsoft oferă un maximum de 1TB prin Office 365 One Drive. Amândouă au totuși aplicațiile care se instalează pe PC și sincronizează datele automat în Cloud. Accesul în browser la documente se poate realiza atât din Google Drive, cât și din One Drive.

Servicii relevante

Office 365 OneDrive
Serviciu de la Office 365

OneDrive for Business este serviciul oferit de Microsoft pentru găzduirea fișierelor tale în Cloud și îți oferă posibilitatea de a stoca, sincroniza și partaja proiectele tale cu alte persoane și dispozitive pe Web.

mai mult...
G Suite Drive
Serviciu de la G Suite

Păstează, sincronizează și oferă acces la date. În Google Drive toate informațiile importante pentru tine sunt în siguranță și îți sunt accesibile indiferent unde te afli și dispozitivul de pe care dorești să le accesezi.

mai mult...

Dacă dorești să implementezi una din aceste soluții în cadrul companiei tale, sau dacă dorești mai multe informații, nu ezita să ne contactezi

Telefonic la 021.211.00.65

sau

Nume*

Email*

Telefon*

Website

Mesaj

Alte soluții

Alege să externalizezi soluția de email către Google sau Microsoft. Atât G Suite cât și Office 365 sunt aplicații construite în jurul soluției de email, toate aplicațiile conexe fiind gândite să se integreze cu email-ul.

mai multe informații →

Funcționalitățile sunt similare între cele două aplicații de calendar. Singura funcționalitate pe care o are Calendarul Office 365 în detrimentul Calendarului G Suite este aceea că utilizând Microsoft Outlook, poți delega task-uri către colegi, iar în calendar se va crea un eveniment/reminder ca și termen limită de implementare a respectivului task.

mai multe informații →

Hangouts de la G Suite se folosește în browser, nu ai nevoie să instalezi nimic altceva, fiind foarte bine integrat cu celelalte aplicații din platformă. Lucru care nu poate spus și în cazul Skype, acesta nefiind înglobat în totalitate cu celelalte aplicații oferite de Office 365.

mai multe informații →

Pachetele Office 365 oferă versiunile pentru desktop și web ale aplicațiilor Office, mai puțin Business Essentials care îți oferă licență doar pentru versiunile online (în browser) ale acestor aplicații. Aplicațiile Google au fost gândite să funcționeaze intuitiv în browser web, fără a fi nevoie de instalarea unor aplicații dedicate, cu accent pus pe colaborarea în  Cloud.

mai multe informații →

Pentru început, este important de menționat că ambele platforme permit controlul informațiilor aflate pe dispozitiv. Nu există costuri suplimentare, odată ce veți avea unul din pachete achiziționate.

mai multe informații →

Conturile de administrator atât din G Suite, cât și din Office 365, îți dau dreptul de a adăuga sau edita drepturile de acces ale utilizatorilor. De asemenea, poți migra date între aceștia.

mai multe informații →